Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

Egyszerűbb, olcsóbb és gyorsabb hiteligénylés

2009. October 12.

Október 12-től az Új Magyarország Mikrohitel igénylése lényegesen egyszerűbbé, és mindezzel együtt olcsóbbá és gyorsabbá vált, kizárólag az Alapítványunknál!

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a mai naptól, október 12-től számos ponton egyszerűsítettük, olcsóbbá tettük és gyorsítottuk az Új Magyarország Mikrohitelek igénylését! A változás nem általános, csak az Alapítványunkra érvényes!

Az Új Magyarország Mikrohitelek esetében - melyet országos szinten a legalacsonyabb kamattól kínálunk - már nincsen szükség bonyolult pályázatra, mostantól mindössze egy 4 oldalas formanyomtatvány és egy 1 oldalas pénzügyi terv kitöltésével igényelheti a mikrohitelt!

Ezzel együtt a regisztrációs díjat a felére, 10 000 Ft-ra csökkentettük ezen mikrohitel típusnál.

A folyósítási folyamatot gyorsítja, hogy az ügyfeleinknek a hitelgarancia díjat nem a folyósítás előtt, annak feltételeként kell megfizetnie, hanem az első törlesztőrészlettel, így a folyósítás 3-4 nappal lerövidül.

Az új tájékoztatót és nyomtatványt letöltheti a letöltések menüpontban!

« vissza

© 2021 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk