Jeff Locke Jersey Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

BHB - FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS BUSINESS CENTER

Életképes megoldások határon túli üzleti fejlesztésekhez

 

Elindult a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, a Bihor – i Kereskedelmi és Ipar Kamara és a Romániai Vállalkozásfejlesztési Egyesület közös projektje BHB - FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS BUSINESS CENTER címmel.


A program általános céljaként a projektgazdák a gazdasági szereplők, egyének és közösségek lehetőségeinek a jobb kiaknázása érdekében olyan lehetőségeket kínálnak, amelyeket közösen fejlesztenek a határ menti térségben.

Jelen projekt célja, a fenntartható fejlődés keretein belül a határon túli üzleti környezet fejlesztése, több mint 500 Hajdú – Bihar és Bihor megyében működő vállalkozás bevonásával.

 

A projekt eredményeként Debrecenben, a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (www.hbmvk.hu) székhelyén olyan Info Pont jön létre, amely tanácsadást nyújt hazai és határon túli vállalkozások számára a fenntartható fejlődés, az energiahatékonyság, és a társadalmi felelősség terén. Emellett kétoldalú üzleti találkozók, weboldal – amely a vonatkozó jogalkotási üzleti alapokat (részben két nyelven) – online interjúk és üzleti partnerkereső fogja a programot támogatni.

 

A határon átnyúló stratégia célja a projekt révén, a fenntartható fejlődés támogatása a két megyében meglévő üzleti környezet szintjén, a diverzifikáció támogatása és a javasolt tevékenységek fejlesztése.


A „BHB - FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS BUSINESS CENTER” projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) keretében valósul meg, melyet az Európai Unió az Európai Regionális Fejlesztési Alap, kiegészítve a nemzeti társ-finanszírozással (Magyarországon és Romániában) támogat.

A kapcsolódó dokumentumok (Tájékoztató a közbeszerzésről, Vállalkozói szerződés) itt találhatóak:

http://www.hbmvk.hu/?menu=104

HuroEU

 

 

 

 

 

 

© 2014 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk