Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

Munkavédelmi képzés

2009. August 24.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ingyenes akkreditált „Munkavédelmi képviselő” képzést szervez kis- és középvállalkozások részére.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, mint a Romániai Vállalkozásokért Egyesület projektpartnere, szeptember hónap folyamán ingyenes akkreditált "Munkavédelmi képviselő" továbbképzéseket szervez, melyre kis- és középvállalkozások vezetőinek és alkalmazottainak jelentkezését várjuk.

A képzés időpontja: 2009. október 1-2. (két teljes nap)

A képzés helye: Tisza István Kollégium, 4027 Debrecen, Őszirózsa köz 13/b.

Bővebb információt a képzésről és a projektről ide kattintva kaphat!

Érdeklődni és jelentkezni lehet Bistey Juditnál az (52) 500-330-as telefonszámon, a j.bistey@hbmvk.hu email címen, vagy személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány székhelyén, a 4029 Debrecen, Csapó u. 26. szám alatt.

Projektpartnerek: Bihar Megyei Tanács, Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, Romániai Munkavédelmi és Munkaegészségügyi Szakmai Egyesület. A képzések az Európai Unió által támogatott projekt keretén belül valósulnak meg.

Tisza István Kollégium

4027. Debrecen, Őszirózsa köz 13/b.

Alagsor 4-es terem

« vissza

© 2021 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk