Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

Megújult képviselői rendszer

2009. November 2.

Az Alapítvány teljesen új rendszert dolgozott ki a Területi Képviselők részére, melyben a korábbinál nagyságrenddel magasabb díjazás elérésére van lehetőség mikrohitel ügyfelek közvetítése révén. Jelentkezzen képviselőnek!

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány teljesen új rendszert dolgozott ki a meglévő és leendő Területi Képviselők részére, melyben a korábbinál nagyságrenddel magasabb díjazás elérésére van lehetőség mikrohitel ügyfelek közvetítése révén.

A Képviselők munkáját új, erőteljesebb marketing eszközökkel, médiamegjelenéssel és a régióban legkedvezőbb hitelkonstrukciókkal is támogatjuk.

Az új Képviselői rendszer megismertetése céljából a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány tájékoztató fórumot tart, amelyre minden tisztelt érdeklődőt, jelenlegi és a csapathoz csatlakozni kívánó Területi Képviselőnket szerettel várunk.

Időpont: 2009. november 20. (péntek), 10:00-12:00

Helyszín: Debrecen, Csapó u. 26., I. emelet. (Ingyenes parkolási lehetőség az Alapítvány épülete mellett található Fórum bevásárlóközpontban.)

A rendelkezésre álló helyek korlátozott száma miatt a tájékoztatón való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát 2009. november 18. (szerda) 12 óráig jelezni szíveskedjen faxon az (52) 500-330-as telefonszámon, vagy e-mailben az info@hbmvk.hu címen!

« vissza

© 2021 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk